top of page
20221001_140104_edited.jpg

ALBAN Bruksel

“Mjaltë shumë i ëmbël dhe dërgesë e shpejtë        (3 ditë). »

Guillaume, Mulhouse

“Mjaltë shumë e ëmbël, dërgesë shumë e shpejtë. »

ArbeniMalmo

“Qumshti Bletës me cilësi shumë të mirë”

Shahin,

Londra 

“ Qumshti Bletës 
nr 1.  »

Mimoza Gjenevës

“Mjalti dhe Propolisi 
shumë mirë.  »

Produkti më i shitur

097dd6_dbad2a81d8a343578116b104a6f9d6f8~mv2.png

Produkti i ngjashëm

London Honey Quality 2023 Silver.png
003.png

Bashkohuni me rrjetet tona sociale

  • Facebook
  • Instagram
Image WhatsApp 2023-01-06 në 13.33.55.jpeg
IMG-20231024-WA0002 (1).png
SILVER MEDINA.png
PayPal ButtonPayPal Button
001.png
006_edited.png
007.png
MEDINA SILVER.png

DORËZIM I SHPEJTË

PAGESË E SIGURT

MBËSHTETJA E KLIENTIT

PRODUKTET E CERTIFIKUARA

London Honey Quality 2023 Silver.png

Nga 69 Euro transporti falas për tan Europen

Pagesat me kartë krediti ose

PayPal në mënyrë të sigurt

Për çdo kërkesë për informacion: gjurmimi i

porosive, transporti, produktet...

Produktet tona janë të certifikuara

me certifikim.

IMG-20231024-WA0002 (1).png
Paris Honey Quality GOLD 2024.png
bottom of page